Новини 5 липня: чистка в АМКУ, ризики для банківської системи, призначення Нефьодова, нова бетонна дорога

П'ятниця, 5 липня 2019, 21:00

Про звільнення трьох державних уповноважених АМКУ. Президент Володимир Зеленський звільнив з посади заступника голови АМКУ - державного уповноваженого звільнений Андрія Вовка, також звільнені державні уповноважені Валерій Полюхович та Агія Загребельська.

Про золотовалютні резерви. Міжнародні резерви України, за попередніми даними, у червні 2019 року зросли на 1,2 мільярда доларів або на 6,4% - до 20,63 мільярда доларів.

Про призначення Нефьодова. Кабінет міністрів звільнив Максима Нефьодова з посади заступника міністра економічного розвитку і торгівлі та призначив главою Державної митної служби.

Про ризики для банківської системи. Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service змінило прогноз банківської системи України на "стабільний" з "позитивного", вказавши на ризики, пов'язані зі зростанням споживчого кредитування.

Реклама:

Про нову бетонну дорогу. У Кобеляцькому районі Полтавської області для автомобілів відкрито рух на 12 кілометрах нової бетонної дороги.

Про вартість бензину. На одну зарплату мешканці України можуть собі дозволити купити приблизно 258 літрів бензину, а країн Перської затоки - до 6500 літрів пального.

Ви хочете знати більше?

Як керувати міленіалами. Поради професора IESE Business School

Хто такі мілленіали? Чому вони йдуть з успішних компаній? Як цьому зарадити? Свій рецепт має професор Гвідо Штейн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!