"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 4 липня: швидкість інтернету, ціни на бензин, пожежа на заводі віскі

Четвер, 4 липня 2019, 21:00

Про швидкість інтернету. У рейтингу країн за швидкістю інтернету Україна втратила 23 позиції, опустившись із 58 місця, яке займала в минулому році, на 81-е.

Про опалювальний сезон. Через несплату заборгованостей за газопостачання перед "Нафтогазом" у двох містах Львівської області - Новий Розділ та Новояворівськ - можуть бути проблеми з опаленням у наступному опалювальному сезоні.

Про пожежу на заводі віскі. В американському штаті Кентуккі виникла пожежа на складі виробника віскі Jim Beam, у результаті якої згоріли близько 9 мільйонів літрів напою.

Про ціни на бензин. Роздрібні ціни у найбільших мережах АЗС на бензин і дизельне пальне 4 липня знизились на 50-70 копійок за літр.

Реклама:

Про повну зупинку транзиту газу. НАК "Нафтогаз України" попереджає про можливість повного припинення транзиту газу через Україну "не тільки у першому кварталі 2020 року, а взагалі після закінчення 2019 року".

Ви хочете знати більше?

На власному досвіді. Як я працювала в Glovo

Через півроку роботи сервісу журналістка ЕП вирішила перевірити, як це - бути кур'єром і чи дійсно вони заробляють 17 тисяч плюс бонуси. (рос)

Віталій Хомутиннік: Хто всім допомагає, той марнує час

Віталій Хомутиннік не тільки політик, але й успішний бізнесмен, який за час перебуванні в Раді сколотив свою "імперію". З чого вона складається, скільки вона коштує, і як Хомутиннік пояснює походження капіталу.(рос)

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!