Новини 30 липня: тарифи "Укренерго", ринок землі, продаж ОВДП

Вівторок, 30 липня 2019, 20:00
 

Про ринок землі. В Офісі президента планують скасувати мораторій на продаж сільськогосподарської землі та запустити ринок сільгоспземель в Україні до кінця 2019 року.

Про розширення спецмит на скраплений газ із РФ. Кабінет міністрів розширив спецмита на імпорт скрапленого газу з Росії, включивши до переліку всі товарні коди.

Про реальну зарплату. Реальна заробітна плата в Україні в червні 2019 року зросла на 8,1% в порівнянні з червнем 2018 року.

Про відсторонення Ноняка. Кабінет міністрів відсторонив Михайла Ноняка з посади голови Державної служби з безпеки на транспорті.

Реклама:

Про ОВДП. Міністерство фінансів за результатами проведення розміщень облігацій внутрішньої державної позики залучило до державного бюджету 17,2 мільярда гривень.

Про тарифи "Укренерго". Окружний адмінсуд Києва відмовив Нікопольському заводу феросплавів у задоволенні клопотання про призупинення дії постанови НКРЕКП від 12 липня, якою затверджено новий тариф на послуги з передачі електроенергії Укренерго з 1 серпня.

Ви хочете дізнатися більше?

Too big to fail по-українськи: як вкладники Дельта банку втратили мільярди гривень

Що насправді сталося з другим за розміром банком в країні, як з нього виводили кошти, і чому його клієнти зводили рахунок з життям.(рос)

Старт ринку з продажу державної землі. Чому це погана ідея?

Обмежити обіг землі лише державними землями на першому етапі створення ринку — погана ідея. Це дискредитує реформу і не дозволить виконати поставлені перед нею завдання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!