Новини 3 липня: секрет економічного зростання, Корвалол, перша перемога Приватбанку над Коломойським

Середа, 3 липня 2019, 21:00

Про секрет економічного зростання. Реформи дозволять Україні прискорити економічне зростання понад 5-6% на рік, вважає перший заступник директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Девід Ліптон.

Про дивіденди Нафтогазу. Суд зупинив дію постанови Кабінету міністрів в частині, згідно з якою НАК "Нафтогаз України" повинна виплатити державі дивіденди в розмірі 90% від чистого прибутку за 2018 рік.

Про тарифи на розподіл газу. НКРЕКП планує встановити тарифи на розподіл газу для операторів газорозподільних систем виходячи із приєднаної потужності (абонплати).

Про Корвалол. Суд ухвалив остаточне рішення у справі про припинення порушення прав інтелектуальної власності ПАТ "Фармак" на добре відому торговельну марку "Корвалол".

Реклама:

Про першу перемогу Приватбанку над Коломойським. Велика Палата Верховного суду підтвердила правоту державного Приватбанку у спорі з компанією "Ерлан" (ТМ "Біола")  Ігоря Коломойського.



Ви хочете знати більше?

Головний митник Максим Нефьодов: Мене вже попереджають "Готуйся. Бери охорону. Машину спалять"

Митниця отримала нового керівника — Нефьодова. Ідеолог системи ProZorro розповів ЕП, що чекає на відомство, як він планує боротися з контрабандою і чому не пішов у парламент.

"Нафтові" санкції Росії: як мережі АЗС заробляють на "лякалках" агресора

Російські санкції та інцидент з "брудною" нафтою в Білорусі не вплинули на ресурсне наповнення українського ринку нафтопродуктів, однак це не завадило мережам АЗС отримати надприбутки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!