"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 21 червня: Придбання Новинського, жарт Коломойського та справа "Укроборонпрому"

П'ятниця, 21 червня 2019, 21:00
 

Про що всі говорили сьогодні?

Про придбання Новинського. Pelidona Services Limited з групи "Смарт-Холдинг" Вадима Новинського збільшила свою частку в нафтогазовій компанії Regal Petroleum plc з 54% до 82,65%. Продавцями виступили компанії з групи EastOne українського бізнесмена Віктора Пінчука.

Про жарт Коломойського. Олігарх Ігор Коломойський стверджує, що не обговорював з президентом Володимиром Зеленським можливого фінансування відбудови інфраструктури Донбасу.

Про стратегію УЗ. "Укрзалізниця" в разі відновлення залізничного сполучення з територіями тимчасово непідконтрольними Луганської та Донецької областей планує до 2030 року майже вдвічі збільшити обсяги перевезень вугілля, залізної руди та чорних металів.

Реклама:

Про справу "Укроборонпрому". Військова прокуратура зареєструвала кримінальне провадження після публікації результатів аудиторської перевірки державного підприємства "Укроборонресурси" за 2015-2018 роки.

Про нечесного туроператора. Вдруге за рік Антимонопольний комітет накладає штраф на одного з найбільших туроператорів "Джоін ап!".

Про ризик запуску нового ринку е/е. Запровадження нового ринку електроенергії, яке, відповідно до закону, має відбутися 1 липня 2019 року, може призвести до відключення деяких населених пунктів від електро-, водо- та теплопостачання.

Ви хочете дізнатися більше?

Дефолту не буде: про що Зеленський говорив з бізнесом. Головне

Через місяць після президентських виборів Володимир Зеленський провів свою першу зустріч з підприємцями. Які плани анонсував гарант і про що йому розповідав бізнес?

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!