Новини 24 квітня: ціни на газ, новий Приват24, відключення гарячої води

Середа, 24 квітня 2019, 21:00
 

Про ціни на газ. Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що зниження ціни на газ на 300 гривень з 1 травня може бути не останнім.

Про новий Приват24. Приватбанк уточнив терміни перезапуску нової версії Приват24 без використання цифрового ядра Corezoid, розробленого до націоналізації.

Про конкуренцію МАУ з Wizz та Ryan. Після заходу в Україну Ryanair авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" перейшла на гібридну модель і поки явно конкурує за цінами з лоукостами.

Про відключення гарячої води. "Київтеплоенерго" 22 квітня розпочало щорічні гідравлічні випробування, під час яких тимчасово припиняється подача гарячого водопостачання.

Реклама:

Про газ для промисловості. "Нафтогаз України" оприлюднив цінові пропозиції на природний газ, які діятимуть з 1 травня 2019 року, для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання. Ціни зросли.

Ви хочете знати більше?

 

Києву знадобиться третій аеропорт — інтерв'ю з гендиректором "Борисполя"

Павло Рябікін розповів, що чекає на авіакомпанію Ігоря Коломойського, коли "Бориспіль" обслужить 50-мільйонного пасажира, навіщо Києву третій аеропорт і чи може МАУ конкурувати з Ryanair та WizzAir.(рос)

 

Монетизація комунальних субсидій та пільг: що далі

Мінсоцполітики зробило наступний крок з монетизації житлових субсидій: запровадило монетизацію пільг. Що саме змінив уряд, і які ризики містить пропонована схема.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: