Приватбанк назвав терміни перезапуску Приват24

Середа, 24 квітня 2019, 11:31
 

Приватбанк уточнив терміни перезапуску нової версії Приват24 без використання цифрового ядра Corezoid, розробленого до націоналізації.

У березні банк почав етап тестування, основний запуск запланований на кінець літа, розповів в інтерв'ю LIGA.net СЕО Приватбанку Петро Крумханзл.

"Найближчим часом бета-версія системи буде доступна всім бажаючим, - зазначив він. - Перфекціонізм в питанні лонча нової системи цілком виправданий, ми хочемо запропонувати клієнтам майже ідеальний продукт".

В цьому році Приватбанк також планує масштабне оновлення hardware банку і оновлення мережі відділень. "Ми суттєво збільшили кількість транзакцій, надалі обсяг проведених банком операцій буде зростати на 15-20% щорічно", - сказав Крумханзл.

Реклама:

Приватбанк анонсував перезапуск Приват24 в січні. "Розробка велася з серпня 2018 року. До кінця 2019 року заплановано перехідний період - до цього моменту буде працювати стара версія сервісу. У новому Приват24 залишилося 0% старого коду" - розповідав керівник електронного бізнесу Приватбанку Сергій Харітіч.

За словами Харітіча, банк відмовився від платформи Corezoid, яка належить колишньому керівникові центру електронного бізнесу Приватбанку Олександру Витязю, в серпні минулого року. "У нас закінчився контракт. У Corezoid є переваги, але у нього багато недоліків - багато збоїв в роботі банку були викликані саме ними", - сказав він.

Пізніше сам Витязь звинуватив Приватбанк в незаконному використанні своїх розробок.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: