Новини дня: про субсидії "на руки", продаж майна "Газпрому" та енергетичну безпеку

Вівторок, 19 лютого 2019, 21:00
 

Про відмову від імпортного газу. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Україна зможе відмовитися від імпортного газу у найближчі 5 років завдяки відкриттю доступу до українських надр.

Про втрату активів Фонду гарантування. Активи загальною номінальною вартістю 54 мільярди гривень знаходяться на балансі банків, які в Верховному Суді оскаржують свій висновок з ринку.

Про субсидії "на руки". Монетизація субсидій відбуватиметься разом з виплатою пенсії або шляхом видачі готівки в касах "Ощадбанку".

Про арешт житлових комплексів. Печерський суд Києва за клопотанням слідчого відділу Нацполіціі заарештував 14 нерухомих об'єктів компанії Укогрупп, яку пов'язують з київським забудовником Анатолієм Войцехівським.

Реклама:

Про продаж майна "Газпрому". Венчурний фонд "Голдмен" придбав 40,2% акцій компанії "Газтранзит", що раніше належали російському "Газпрому", за 41 мільйон гривень.

Про хабар за розмитнення авто. Співробітники СБУ спільно з прокуратурою Одеської області викрили на систематичному хабарництві старшого державного інспектора одного із митних постів регіону.

Ви хочете знати більше?

Сонячна електростанція у складчину. Як мешканці Славутича зароблятимуть на "зеленому" тарифі

У невеликому місті створили перший в Україні енергетичний кооператив, учасники якого, інвестувавши у проект лише 500 дол, можуть стати співвласниками електростанцій.

Diversity tech: як штучний інтелект допомагає людям з поганим слухом

Як розвиток технологій створює інклюзивне середовище, і чому автоматичні субтитри — не найефективніше рішення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!