Новини дня: про витрати українців, облікову ставку та інвестиції в інфраструктуру

Четвер, 31 січня 2019, 21:00
 

Про розкрадання газу. Співробітники Служби безпеки України викрили протиправний механізм, через який керівництво ПАТ "Запоріжгаз" завдало державі багатомільйонні збитки.

На що витрачають гроші українці? Згідно зі статистикою використання банківських карт, в грудні клієнти Monobank найбільше грошей витратили на покупку продуктів і відвідування ресторанів.

Про державний борг. Державний і гарантований державою борг України в 2018 році скоротився по відношенню до валового внутрішнього продукту з 71,8% до 62,7%.

Про інвестиції в інфраструктуру. Відповідно до інвестиційного плану дій в країнах "Східного партнерства", Україна може отримати на інвестпроекти, що передбачають поліпшення залізничної інфраструктури, 850 млн євро.

Реклама:

Про облікову ставку. Національний банк ухвалив рішення залишити облікову ставку на рівні 18% річних.

Про розмитнення "євроблях". Вартість послуг з розмитнення авто на іноземній реєстрації становить від 100 доларів до 700 доларів (від 2,7 тисячі гривень до 20 тисяч гривень).

Ви хочете дізнатися більше?

Найгірший агрохолдинг: як держава управляє своїми землями

У власності держави перебуває величезна кількість ріллі, однак облікована й ефективно використовується мізерна її частина. Хто винен і що слід зробити?

Кримські активи, війна з Газпромом та інші спори. Що Україна виграла/програла в судах

Наскільки успішними були судові процеси в міжнародному арбітражі для України та українських компаній у 2018 році. Чого чекати цього року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!