Новини дня: нові тарифи на газ, борг ОПЗ та занепокоєння групи Фірташа

П'ятниця, 7 грудня 2018, 21:00
 

Про що всі говорять сьогодні?

Про занепокоєння групи Фірташа. Газорозподільні компанії, що працюють під брендом РГК, готують звернення до Антимонопольного комітету України з проханням перевірити дії "Укртрансгазу", спрямовані на посилення монопольного становища групи "Нафтогаз".

Про борг ОПЗ. Господарський суд Одеської області видав наказ про примусове стягнення з "Одеського припортового заводу" на користь ПАТ "Укртрансгаз" 440 млн гривень.

Про подорожчання газу. Компанія "Київгаз" опублікувала нові тарифи на газ для населення, які почали діяти з 1 листопада 2018 року.

Реклама:

Про держбюджет-2019. Президент України Петро Порошенко заявив, що підписав закон про державний бюджет на 2019 рік.

Про заблоковані кораблі. Через Російську Федерацію, яка заблокувала прохід Керченською протокою, в очікуванні проходу стоїть понад 140 суден.

Про відключення росіян від Visa та Mastercard. Центробанк Російської Федерації рекомендував невеликим банкам, що працюють з платіжними системами не безпосередньо, а через великі банки-спонсори, знайти запасних спонсорів, які могли б обслуговувати їхні карти.

Ви хочете знати більше?

Українські винороби. Як фермер перетворює Херсонщину на край вина

Власник сімейної виноробні Микола Халупенко починав власну справу з хабара і кіл бюрократичного пекла. Нині у нього 40-гектарний виноградник і своя виноробня, яка випускає 60 тис пляшок вина на рік. Знайомтеся: це "Курінь".
Як скласти SWOT-аналіз для бізнесу
Найважче у бізнесі та в житті загалом — ухвалення рішень. Не помилитися у своєму виборі допоможе інструмент, що складається з п'яти кроків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!