Новини дня: газовий рекорд, монополія Курченка та монетизація субсидій

Понеділок, 19 листопада 2018, 21:00
 

Про що всі говорять сьогодні?

Про монополію Курченка. Після псевдовиборів на непідконтрольних Україні територіях Донбасу реальні важелі управління економікою остаточно перейшли в руки структури "Внешторгсервіс", яку пов'язують із олігархом-утікачем Сергієм Курченком.

Про газовий рекорд. Добовий видобуток природного газу в Україні в середині листопада досяг показника 59 млн кубометрів на добу - це рекорд за 4 роки, з моменту втрати контролю над добувними активами в Криму через анексію півострова Росією.

Про монетизацію субсидій. Міністерство соціальної політики фіналізувало проект постанови про надання пільг і субсидій у грошовій формі і найближчим часом має намір винести його на розгляд засідання Кабінету міністрів.

Реклама:

Про загрозу зриву угоди між Китаєм і США. Віце-президент Майк Пенс заявив, що США не поспішають завершити торгову війну і "не змінять курс, поки Китай не змінить свою поведінку".

Про багатообіцяючий прогноз Мінгареллі. Україна в умовах проведення реформи нафтогазового сектора може стати одним з ключових гравців енергоринку ЄС.

Про зростання ставок по депозитах. За підсумками тижня з 12 по 18 листопада середні ставки по банківських вкладах переважно зросли для всіх валют.

Ви хочете знати більше?

Новий податок на зарплати: як уряд змінює правила гри для бізнесу

Уряд планує змінити правила нарахування та сплати ЄСВ. Що саме зміниться, і чому бізнес не в захваті від нових правил?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!