"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 31 жовтня 2018, 21:00

Про легкість ведення бізнесу, остаточну ціну на газ та найбільшу угоду з нерухомістю.

 

Про легкість ведення бізнесу. Україна посіла 71 місце серед 190 країн світу у рейтингу легкості ведення бізнесу. +5 сходинок в порівнянні з минулим роком.

Про остаточну ціну на газ. З 1 листопада кінцева ціна газу для населення становитиме 8548,92 гривні за тисячу кубометрів.

Про найбільшу угоду з нерухомістю. Dragon Capital завершила операцію з придбання бізнес-парку Horizon Park Business Center. Це стало найбільшою угодою на ринку офісної нерухомості України за останні 10 років.

Реклама:

Про "подаруночок" Ахметову. НКРЕ компенсувала "ДТЕК Донецькобленерго" 700 мільйонів за постачання електроенергії на окуповані території.

Про "бардак" з приватизацією. Гройсман прогнозує спротив проведенню великої приватизації.

Про іноземні банки. Кількість банків з іноземним капіталом в Україні зросла з 40 до 41 банку, в тому числі кількість банків зі 100-відсотковим іноземним капіталом збільшилася з 23 до 24.

Про обмеження забудови. Мінрегіонбуд запровадив норму щодо "жовтих ліній", які повинні обмежувати забудову для безпеки при можливому руйнуванні будинків.

Ви хочете знати більше?

 

Київ без "пробок": коли столиця перестане втрачати час і гроші в заторах

Транспортна інфраструктура — один з ключових компонентів міської екосистеми. Однак управлінням дорожнім рухом в столиці досі ніхто системно не займається.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!