OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 6 вересня 2018, 20:00

Про облікову ставку, місію МВФ та оподаткування криптовалют.

 

Про місію МВФ. Місія Міжнародного валютного фонду на чолі з Роном ван Роденом розпочала роботу в Києві.

Про трубопровід Медведчука. Суд надав детективам НАБУ доступ до оригіналів матеріалів справи про визнання права власності на частини нафтопродуктопроводів "Самара-Західний напрямок" і "Грозний-Армавір-Трудова".

Про субсидії. Цьогоріч із заявами на монетизацію частини зекономлених газових субсидій вже звернулися 1,127 млн домогосподарств і майже 21 тисяча сімей, які використовують для опалення електрику.

Реклама:

Про "євробляхи". Прийнятий Верховною Радою у першому читанні варіант законопроекту про зниження вартості розмитнення автомобілей на європейських номерах не в повній мірі задовольняє власників "євроблях".

Про земельний мораторій. Депутати вдруге подали звернення до Конституційного суду з вимогою визнати неконституційним мораторій на продаж-купівлю сільськогосподарських земель.

Про "єдине вікно". Верховна Рада прийняла в цілому законопроект про "єдине вікно" на митниці з поправками президента.

Про облікову ставку. Національний банк підняв облікову ставку на 0,5 відсоткових пункти до 18%.

Про оподаткування криптовалют. Міністерство фінансів може визначитися зі способом оподаткування операцій з криптовалютами тільки після надання правового статусу криптовалютам.

Ви хочете дізнатися більше?

Заступник міністра фінансів Сергій Верланов: Час реформ у форматі PowerPoint закінчився

Чому українського контрабандиста не варто порівнювати з Остапом Бендером, що спільного у криптовалюти з танками World of Tanks, і як імпортні авто допомагають наповнювати бюджет — в розмові з новим заступником голови Мінфіну.

Український Нептун: Як в порту "Южний" будують найбільший зерновий термінал

У порту "Южний" триває будівництво одного з найбільших портових терміналів в Причорноморському регіоні. Проект готовий на 85% і має бути завершений у 2019 році. "Економічна правда" дізнавалася як іде будівництво спільного українсько-американського зернового терміналу MV Cargo.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: