"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 6 червня 2018, 21:00

Про звільнення Данилюка, нову голову НКРЕ та фінансову кризу.

 

Про звільнення Данилюка. Прем’єр-міністр Володимир Гройсман підписав подання до Верховної Ради на звільнення з посади Міністра фінансів Олександра Данилюка.

Про нову голову НКРЕ. 6 червня на закритому засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, головою НКРЕ обрано Оксану Кривенко.

Про суд щодо Укртелекому. Касаційний господарський суд призупинив розгляд справи щодо повернення "Укртелекому" у власність держави.

Реклама:

Про Антикорупційний суд. Європарламент може відкласти нову програму макрофінансової допомоги для України обсягом 1 мільярд євро, якщо Верховна Рада провалить голосування закону про Антикорупційний суд.

Про санкції проти Арбузова. Європейський суд ухвалив рішення про скасування санкцій ЄС, запроваджених Радою Євросоюзу проти колишнього в.о. прем'єр-міністра і екс-голови Нацбанку Сергія Арбузова в березні 2017 року.

Про малу приватизацію. Нормативна база для запуску малої приватизації повністю підготовлена.

Про фінансову кризу. Світовий банк описав як збіг декількох фінансових ризиків може привести до глобальної рецесії.

Хочете дізнатися більше?

Глава Укргазбанку: Зараз будь-який олігарх 350 разів подумає, чи потрібен йому банк

Коли буде приватизований Укргазбанк, навіщо установі "зелена" енергетика, і чому олігархам не варто купувати банки. Про це ЕП поговорила з головою правління Укргазбанку Кирилом Шевченком.

Київ "порозумнішає": як IT-рішення допоможуть боротися із заторами та смертністю

Столиця країни страждає від хронічних заторів, хаотичного паркування транспорту і смертності на дорогах. Чи спроможеться Київ "порозумнішати", щоб підвищити якість життя городян?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!