"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 3 квітня 2018, 21:00

Про "Мівіну", паркування у дворах та українців в Естонії.

 

Про мільярди для "Нафтогазу". "Газпром" створив у звітності резерв на повну суму штрафу (4,7 млрд доларів) за транзитним контрактом із українською стороною.

Про українців в Естонії. Громадяни України лідирують серед іноземців, що скористались карткою електронного громадянства Естонії та зареєстрували там свій бізнес.

Про опалення. "Нафтогаз" звернувся до "Київенерго" з проханням відключити його офіс у столиці від теплопостачання і закликав інші компанії долучатися до такої ініціативи.

Реклама:

Про держбюджет. Доходи державного бюджету України за три місяці 2018 року становили на 3,1% менше планового показника.

Про паркування у дворах. Міністерство регіональної політики, будівництва та житлово-комунального господарства найближчим часом затвердить нові державні будівельні норми, що забороняють облаштування парковок для автомобілів всередині нових житлових кварталів.

Про ціни на квитки. В Укрзалізниці ціни на квитки залишаються без змін, наказ про підвищення тарифів Мінінфраструктури ще погоджується причетними відомствами.

Про виведення валюти. Національний банк за підсумками трьох місяців 2018 року видав 290 електронних індивідуальних валютних ліцензій.

Про сонячні електростанції. У I кварталі введено в експлуатацію 159,4 МВт потужностей об’єктів, що генерують електроенергію з відновлюваних джерел за "зеленим" тарифом. З них майже 100 МВт - сонячні електростанції.

Про "Мівіну". Nestle, міжнародна компанія у сфері виробництва продуктів харчування та напоїв, до 2021 року інвестує 700 мільйонів гривень в модернізацію виробництва "Мівіни" в Харкові.

Ви хочете знати більше?

 

Врятувати рядового олігарха: як держава допомагає Фірташу не втратити заводи

Державний металургійний гігант — Запорізький титаномагнієвий комбінат — продовжує контролювати Дмитро Фірташ. Державні органи саботують призначення нового керівника, зберігаючи контроль олігарха над заводом.

 

Сонячна енергетика: фінансова бульбашка?

В Україні будуються переважно великі промислові та малі домашні сонячні станції. Розбудова середніх за потужністю СЕС в установах і на підприємствах йде мляво. Як заповнити цю прогалину? Учасники ринку мають відповідь.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: