OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 12 квітня 2018, 21:00

Про бум електромобілів, "Північний потік-2" та блокування Telegram.

 

Про "Північний потік-2". Фінляндія видала всі дозволи на будівництво і експлуатацію газопроводу "Північний потік-2" в фінській винятковій економічній зоні.

Про обшуки у Укрзалізниці. Співробітники Генеральної прокуратури України та Служби безпеки України провели обшуки в офісі ПАТ "Укрзалізниця".

Про бум електромобілів. Кількість ввезених в Україну в першому кварталі 2018 року електромобілів зросла втричі в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року - до 1,744 тисячі транспортних засобів.

Реклама:

Про блокування Telegram. Роскомнадзор попросив Таганський суд Москви негайно заблокувати Telegram в разі, якщо суддя задовольнить позов про блокування месенджера.

Про облікову ставку. Правління Національного банку прийняло рішення залишити облікову ставку незмінною на рівні 17% річних.

Про інфляцію. Національний банк залишив незмінним прогноз споживчої інфляції – вона буде знижуватися і досягне цільового рівня у середині 2019 року.

Про Вовка з НКРЕ. Чинний глава Національної комісії з регулювання ринку енергетики і комунальних послуг Дмитро Вовк подав документи на участь в конкурсі з відбору двох кандидатів до президії комісії.

Про золотовалютні резерви. Національний банк покращив прогноз міжнародних резервів в 2018 році з 20,5 мільярда доларів до 21,6 мільярда доларів.

Ви хочете знати більше?

"Допит" Цукерберга: витік даних, платний Facebook та російська "фабрика тролів"

Голова Facebook Марк Цукерберг виступив перед Сенатом та Палатою представників конгресу через скандал з витоком даних користувачів. ЕП вибрала головне з його відповідей.

Що чекає на батьків, які не виплачують аліменти

Депутати ухвалили закон, який посилює відповідальність батьків за несплату аліментів. Чиновники констатують дієвість запроваджених норм та обіцяють карати навіть тих недбайливих батьків, які перебувають за кордоном.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!