"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Роскомнадзор вимагає заблокувати Telegram негайно

Четвер, 12 квітня 2018, 11:40
 

Роскомнадзор попросив Таганський суд Москви негайно заблокувати Telegram в разі, якщо суддя задовольнить позов про блокування месенджера.

Про це повідомляє російський "Интерфакс".

Суд розпочне розгляд по суті заяви Роскомнадзора про блокування месенджера Telegram на території Росії в п'ятницю, 13 квітня, о 10.00.

"Ми заявляємо клопотання про негайне виконання судового рішення в разі задоволення позовної заяви",  повідомила суддя Юлія Самоліна.

Реклама:

У той же час вона заявила, що прийме рішення за клопотанням про негайне блокування після того, як буде винесений вердикт по суті справи.

Вона також погодилася залучити Федеральну службу безпеки Росії в якості третьої особи.

Нагадаємо, Роскомнадзор погрожував заблокувати Telegram, якщо месенджер не надасть ключі для декодування повідомлень користувачів. На виконання вимог месенджеру дали 15 діб, але Telegram ключі не надав. 

Тим часом канали Української правди працюють стабільно. Новини у зручному форматі питання-відповідь можна знайти тут — УП. Кляті питання, а якщо хочете знати, про що повідомляють джерела УП ще до того, як це з'явиться на сайті, то вам сюди — УП. Off the record.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: