"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 6 березня 2018, 21:00

Про 4G, газову кризу та курс гривні

 

Про 4G. Три найбільші мобільні оператори виграли лоти на придбання ліцензій на 4G-зв'язок в діапазоні 1800 МГц. Ці частоти є більш "привабливими", ніж 2600 МГЦ, аукціон на які був проведений місяць тому.

Про апеляцію "Газпрому". "Газпром" подав апеляцію на рішення Стокгольмського арбітражу у справі про постачання газу, у справі про транзит апеляція буде подана до кінця березня 2018 року.

Про Укртелеком. Фонд державного майна заявляє, що в разі повернення телекомунікаційної компанії "Укртелеком" державі вона буде повторно виставлено на продаж. Чи допустять до конкурсу Ахметова?

Реклама:

Про газову кризу. Потеплішало. Комітет при Міністерстві енергетики та вугільної промисловості ухвалив рішення щодо завершення заходів для економії газу у зв’язку з завершенням кризової ситуації.

Про золотовалютні резерви. Міжнародні резерви України у лютому скоротилися на 0,2% і станом на 1 березня становили 18,409 млрд доларів.

Про гривню. Котирування гривні на міжбанку зміцнюються і зміцнюються.

Про санкції. Президент Петро Порошенко затвердив санкції проти чотирьох банків з російським капіталом.

Ви хочете знати більше?

 

Як ЕП купувала біткоїни і що з цього вийшло: експеримент на 17 тисяч

Наскільки складно і небезпечно купувати в Україні біткоїни та інші криптовалюти? Щоб відповісти на ці питання, "Економічна правда" витратила на експеримент 17 тис грн. Чим він закінчився — читайте у статті.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!