"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 20 березня 2018, 21:00

Про розірвання співпраці з МВФ, виноробство та заробітчан.

Про українське виноробство. Верховна Рада спростила отримання ліцензій малим винарням, що може призвести до збільшення їхньої кількості.

Про транзит газу. "Газпром" в 2020 році не зможе обійтися без української газотранспортної системи для транзиту в Європу, оскільки до того моменту наземна інфраструктура в ЄС ще не буде готова до прийому газу "Північного потоку-2".

Про бюджетне планування. Верховна Рада відмовилася ввести середньострокове бюджетне планування.

Реклама:

Про розірвання співпраці з МВФ. Нова програма співпраці з Міжнародним валютним фондом у 2019 році залежатиме від ініціативи України.

Про заробітчан. Близько 62% українських трудових мігрантів планують працювати в Польщі, 11% з яких розраховують залишитися там назавжди.

Про валютні перекази. Кожен другий переказ, який українці отримують з-за кордону, виплачується через онлайн сервіси і каси Приватбанку.

Про найдешевші країни. В трійку найдешевших країн потрапили Пакістан, Єгипет та Україна.

Хочете дізнатися більше?

Чи розуміється міністр економіки на економіці. Фактчек Степана Кубіва

Який ти міністр економіки, якщо не розумієшся на економіці? VoxCheck проаналізував виступи Степана Кубіва і з'ясував як часто він каже правду.

Молдавський варіант: як влада пропонує розібратися з "євробляхами"

21 березня депутати знову зустрінуться з активістами, які представляють власників авто "на єврономерах": будуть домовлятися про застосування в Україні молдавського досвіду.

Скандал навколо Facebook: хто і навіщо злив дані 50 мільйонів користувачів

В компанії Facebook стався найбільший витік данних в історії. Ці дані допомогли Трампу стати президентом Америки, а британцям вийти з Європейського Союзу. Як це відбулось, хто винен і що буде далі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!