OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 23 лютого 2018, 21:00

Про локомотиви, аліменти та cashless-Тернопіль.

 

Про cashless-Тернопіль. У Тернополі запустили систему оплати проїзду в міському наземному транспорті за допомогою безконтактних банківських карток.

Про ринок газу. Міжнародна енергокомпанія Axpo Trading з головним офісом в Швейцарії відкрила своє представництво в Україні.

Про київське метро. Мільярдний борг КП "Київський метрополітен" перед компанією "Укррослізинг", яка належить російсько-українському олігарху Павлу Фуксу, може перешкодити роботі підприємства в стабільному режимі.

Реклама:

Про аліменти і борги по зарплаті. З квітня почнуть діяти спецштаби, які стягуватимуть аліменти та борги із зарплати на користь громадян.

Про локомотиви. Укрзалізниця підписала 15-річну рамкову угоду з компанією General Electric на придбання, спільне виробництво та модернізацію локомотивів. Контракт на постачання перших 30 локомотивів General Electric в Україну профінансує державний Укрексімбанк.

Про Ощадбанк. Голова правління Ощадбанку Андрій Пишний визнав, що фінансовий стан установи не ідеальний, і йому може знадобитися додаткова капіталізація з державного бюджету.

Про Ryanair. Орієнтовно, в кінці жовтня - на початку листопада Ryanair почне виконувати рейси до України.

Про пільги для лоукостерів. Міністерство інфраструктури поки не планує впроваджувати в Україні механізм дотацій для лоукостерів.

Ви хочете знати більше?

 

Фантазери чи реалісти? Що треба знати про Hyperloop в Україні

Головною темою попереднього дня стала новина про наміри України побудувати тестовий майданчик Hyperloop в Дніпрі. Більш детально про те, як буде реалізовуватися проект, і чи можливо це взагалі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!