OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 30 січня 2018, 21:00

Про субсидії, тарифи та оптимізацію податків заводом Порошенка.  

Про ціни на проїзд. Станом на 29 січня у Києві 53 маршрути збільшили ціну проїзду на 1 гривню.

Про Нафтогаз. Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" отримала ліцензію на постачання електроенергії на території України.

Про "Кремлівську доповідь". Сполучені Штати Америки включили акціонерів Альфа-банку і Укрсоцбанку в доповідь про можливість введення нових санкцій проти російських олігархів.

Реклама:

Про проблеми з субсидіям. Новий механізм виплати субсидій фактично заблокував відшкодування підприємствам ЖКГ, ОСББ пільг і субсидій, наданих населенню на оплату житлово-комунальних послуг.

Про тарифи. НКРЕКП збільшить тарифи компаній у сфері постачання та розподілу електроенергії з 1 квітня.

Про ціни на бензин. Роздрібні ціни на бензин і дизельне паливо в деяких мережах автозаправних станцій виросли від 5 копійок до однієї гривні.

Про оптимізацію податків заводом Порошенка. Завод "Кузня на Рибальському" придбав близько 3 тисяч тонн сиру, щоб оптимізувати щонайменше 13 млн гривень податків.

Про вугільного "смотрящого". Компанія "смотрящего" за вугільною галуззю Віталія Кропачова виграла торги на поставку вугілля для державного "Центренерго".

Хочете дізнатися більше?

Заплати, якщо зможеш: скільки Україна повинна повернути до 2045 року

Борг України перевищує 2 трильйони гривень. Як так сталося, і скільки українцям доведеться повертати протягом наступних 27 років?

Сувора Лондонська зима: що можуть втратити Коломойський, Григоришин і Ахметов

Цієї зими Лондонський суд став для українських олігархів одним з найбільш нещасливих місць. Що загрожує найбагатшим українцям і які активи вони можуть втратити.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!