OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 19 січня 2018, 21:00

Про втрачені інвестиції, ціни на бензин та "гроші Януковича".

Про втрачені інвестиції. Виробник масложирової продукції "Дельта Вілмар" призупинила інвестиційний план з будівництва заводу вартістю 150 мільйонів доларів в порту Южний через дії псевдоблагодійної організації, яка вимагала у компанії гроші.

Про реформу ДФС. Міністр фінансів Олександр Данилюк знову заявив про наміри реорганізувати Державну фіскальну службу у дві юридичні особи.

Про "борг Януковича". Апеляційний суд Англії розглядатиме апеляцію по "боргу Януковича" протягом чотирьох-п’яти днів, починаючи з понеділка 22 січня 2018 року.

Реклама:

Про борги за газ. Станом на 1 січня загальний борг в рамках поставки газу по ПСО групи компаній РГК склав 19,9 мільярда гривень, з яких 14,4 мільярда припадає на бюджетну заборгованість з фінансування субсидій.

Про приватизацію. Керівник ФДМУ Віталій Трубаров впевнений, що прийнятий парламентом закон про приватизацію, дозволить провести її в короткі терміни на прозорих і зрозумілих інвесторам правилах.

Про ціни на бензин. З 18 по 19 січня роздрібні ціни на бензини і дизпаливо в деяких мережах автозаправних станцій піднялися на 10-40 копійок за літр.

Про "гроші Януковича". Американський бізнесмен українського походження Сем Кіслін збирається судитися з Ощадбанком, на рахунках якого зберігалися активи його кіпрської фірми Opalcore, що фігурує у системі відмивання грошей поплічників Віктора Януковича.

Хочете дізнатися більше?

Нові правила уже скоро: розвінчуємо міфи навколо закону про паркування

Незабаром президент підпише закон про реформу системи паркування. Цей текст — своєрідна інструкція для всіх учасників даної сфери: водіїв, автовласників, поліцейських та інспекторів паркування.

Що рік прийдешній нам готує: технологічні тренди 2018

Минулий рік, як і попередній, були багатими на нові відкриття. А що далі?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!