Громадські організації

Історія ( 4 ) одного Святошинця… Вадим Хабібуллін
Історія ( 4 ) одного Святошинця… Вадим Хабібуллін. Ця історія, продовження, далі буде, почалася на масиві Борщагівка у колишньому Ленінградському р-ні Києва, сьогодні – Святошинському р-ні Києва.
Професійна асоціація реєстраторів та депозитаріїв
«Фінансовій системі України загрожують локальні та системні кризи» – ПАРД оприлюднила офіційну заяву
23 листопада 2011 року ПАРД оприлюднила офіційну заяву, в якій виступила з критикою законопроекту «Про систему депозитарного обліку цінних паперів» (реєстр. № 9428).
Национальный форум профсоюзов Украины
У влади вибір – або всеукраїнський круглий стіл, або репресії, - профспілки
Влада повинна ініціювати Всеукраїнський круглий стіл, присвячений проблемам соціальних пільг, саме відсутність прозорої соціальної політики і є причиною масштабних акцій протесту, - йдеться у заяві Національного форуму профспілок України.
" Вадим Хабібуллін. Київ. Святошинський район "
В.Хабібуллін навіть не зміг сфотографуватися зі своїм випускним класом на останній шкільний альбом
Історія ( 3 ) одного Святошинця… Вадим Хабібуллін. Ця історія, продовження, далі буде, почалася на масиві Борщагівка у колишньому Ленінградському р-ні Києва, сьогодні – Святошинському р-ні Києва.
" Вадим Хабібуллін. Київ. Святошинський район "
Історія одного Святошинця… Вадим Хабібуллін ( 2 )
Ця історія (2), одного Святошинця – Вадима Хабібулліна, почалася на масиві Борщагівка у колишньому Ленінградському р-ні Києва, сьогодні – Святошинському р-ні Києва. Втім, одна риса таки виокремлювала Вадима з-поміж інших – його завжди цікавила тільки перемога, і він ішов до неї, не шкодуючи сил та часу. Далі буде…
Історія одного Святошинця… Вадим Хабібуллін
Ця історія, як вважає сам Вадим Хабібуллін, почалась 1982 року, коли він пішов до першого класу Київської загальноосвітньої школи № 205, що на масиві Борщагівка у колишньому Ленінградському районі міста Києва, сьогодні – Святошинському районі міста Києва.
" Вадим Хабібуллін. Київ. Святошинський район "
В.Хабібуллін та О.Супрун приймуть участь у заході та прийомі з нагоди завершення Канадсько-Українського проекту Подолання Корупції
З повагою,

Прес-служба
ГО «Комітету по боротьбі з корупцією та захисту прав»
Вадим Хабібуллін. Київ. Святошинський район
ХАБІБУЛЛІН ® KHABIBULLIN.kiev.ua
Ветерани та профспілки «силовиків» створили Координаційну раду
Створена у Києві Координаційна рада втілюватиме оперативні та стратегічні заходи по захисту соціальних прав працівників силових структур та визначатиме формат участі ветеранів силових структур у акціях протесту. Перші акції відбудуться 6 грудня – у День збройних сил України.

Про це заявляє прес служба Національного форуму профспілок України.
Федерація роботодавців Києва
Офіс Федерації роботодавців Києва у Лондоні відкрито
11 листопада 2011 року відбулось урочисте відкриття офіційного представництва Об’єднання організацій роботодавців «Федерація роботодавців м. Києва» у Лондоні (Великорбитанія).
ГО «Нова солідарна Україна»
Розпочала роботу Громадська приймальня Заступника Голови Громадської ради при КМДА Андрія Антонюка
16 листопада 2011 року розпочала роботу Громадська приймальня Заступника Голови Громадської ради при КМДА Андрія Антонюка, яка знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 82-а. Графік роботи Громадської приймальної: понеділок — п’ятниця, з 10-00 до 17-00, тел. (098)063-21-96; e-mail: antonuk_ac@ukr.net.
Национальный форум профсоюзов Украины
Заборгованість по пенсіях «чорнобильцям» та «дітям війни» до кінця 2013 року може скласти 50-52 млрд. грн.- профспілки
Поки влада не відмовиться на законодавчому рівні від своїх боргових зобов’язань, профспілки закликають тих, кому заборгував Уряд соціальні виплати, негайно звертатися до судів, - про це йдеться у заяві голови Національного форуму профспілок України Мирослава Якібчука.
Асоціація "Фондове Партнерство"
Експерт АФП: законопроект «Про систему депозитарного обліку цінних паперів» передбачає наймасштабнішу реформу фондового ринку України за час його існування
«Починаючи з 2004 року, коли на світ з’явилась перша версія проекту Закону «Про систему депозитарного обліку цінних паперів», було декілька спроб внести до ВР України і прийняти цей законопроект. З певних причин всі вони завершились невдачею. Якщо нову версію закону буде прийнято, то фондовий ринок України чекає найбільш масштабна реформа за весь час його існування, що надасть йому певного імпульсу для подальшого розвитку», відзначає С.Москвін.
Национальный форум профсоюзов Украины
Виплата лікарняних дискримінуватиме молодь, - профспілки
В Україні залишається проблема дискримінації окремих категорій громадян під час виплати лікарняних, - про це заявляє прес служба Національного форуму профспілок України (НФПУ).
ПАТ "КБ"ГЛОБУС"
Банк «ГЛОБУС» презентував новий картковий продукт «Ощадний»
ПАТ «КБ «ГЛОБУС» презентувало новий тарифний план «Ощадний» на банківські операції та послуги з використанням платіжних карток для клієнтів Банку. Про це повідомив Заступник Голови Правління Банку «ГЛОБУС» Сергій Коцупатрий.
" Вадим Хабібуллін. Київ. Святошинський район "
Вадим Хабібуллін обраний на два роки членом Громадської ради при ГУ МВС України в м. Києві
Вадим Хабібуллін заявив, що він завжди готовий до конструктивної і плідної співпраці та щиро сподівається, що його правничий і громадський досвід зможуть виявитися корисними...