Національна мережа та критична інфраструктура "Укртелекому" працюють

Вівторок, 11 жовтня 2022, 10:19 -

Станом на ранок вівторка, 11 жовтня, критична інфраструктура та національна мережа АТ "Укртелеком" працюють – послуги інтернету доступні у 84% населених пунктах, покритих мережею.

Про це повідомляє пресслужба оператора.

"Послуги надаються у всіх областях, крім Луганської, Херсонської, а також частини Донецької та Запорізької областей. Інтернет-послуги доступні у 84% населених пунктів України, покритих мережею оператора", – йдеться у повідомленні.

У компанії наголосили, що фахівці докладають усіх зусиль, щоб максимально швидко виконувати ремонтні роботи мережі та відновити надання послуг абонентам.

Реклама:

"При знеструмленні мережеве обладнання працює до повного розряду акумуляторних батарей або завдяки наявним автономним генераторам. Саме завдяки генераторам автономного електроживлення, що є на багатьох інтернет-вузлах "Укртелекому", ми можемо протягом досить тривалого часу постачати нашим абонентам послуги, незважаючи на відсутність електроживлення" , – додали в компанії.

Також оператор попередив абонентів, у яких можуть бути перебої у користуванні послугами через аварійні роботи на електромережах, про те, що після відновлення електроживлення необхідно буде перезавантажити обладнання та дочекатися встановлення з'єднання.

Критична інфраструктура та національна мережа "Укртелекому" працюють стабільно.

Реклама:

Нагадуємо:

Українські оператори зв’язку заявили, що продовжують працювати попри проблеми з енергопостачанням в окремих регіонах.

Економічна правда

Реклама: