Twitter запустив тестування аналога Clubhouse на Android

Середа, 3 березня 2021, 12:25
 

Twitter оголосив, що запустив бета-тестування на Android сервісу чатів у режимі реального часу Twitter Spaces - раніше ця функція була доступна лише для користувачів iOS.

Про це повідомляє TechCrunch.

Зазначається, що користувачі Android зможуть приєднуватися та розмовляти в існуючих кімнатах Spaces, але поки не матимуть можливості створювати свої.

У Twitter додали, що функція з'явиться найближчим часом, не назвавши точних часових рамок.

Реклама:

"Компанія швидко працювала над запуском Twitter Spaces для Android протягом декількох місяців після дебюту в бета-версії для iOS в кінці грудня 2020 року.

Минулого місяця Twitter підтвердив, що Spaces з'явиться на Android у березні", - пише видання.

Повідомляється, що розробники Twitter Spaces напрацювали низку нових функцій: відображення заголовків, параметри планування, підтримку співведучих і модераторів та списки гостей.

"Такий швидкий темп свідчить, що Twitter обігнав свого суперника Clubhouse - додаток, який зараз є лідером ринку "соціального аудіо", першим запропонувавши підтримку на Android. На сьогодні Clubhouse лишається доступним лише для iOS", - зазначає TechCrunch.

Нагадаємо:

Instagram оголосив про запуск нової функції - Live Rooms, яка дає можливість проводити прямі ефіри групою до 4 осіб.

Нова соціальна мережа аудіоспілкування Clubhouse стрімко набирає популярність у світі. За пів місяця кількість її користувачів зросла у 2 з гаком рази, досягнувши 8,1 мільйона.

Читайте також: Запрошення до цієї соцмережі продавали на eBay за 1000 доларів. Чому Clubhouse такий популярний

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: