На тлі успіху Clubhouse: Instagram запустив "кімнати" для прямих ефірів з кількома ведучими

Вівторок, 2 березня 2021, 18:15
 

Instagram оголосив про запуск нової функції - Live Rooms, яка дає можливість проводити прямі ефіри групою до 4 осіб.

Про це повідомляється в офіційному блозі соцмережі.

"Ми представляємо Live Rooms, що дає вам можливість бути в прямому ефірі в Instagram разом із трьома людьми. Раніше ви могли виходити в прямий ефір лише з однією людиною, але зараз ми дозволяємо вам "подвоїти" свою пряму трансляцію", - йдеться у повідомленні.

У соцмережі сподіваються, що нова функція допоможе користувачам вести ток-шоу, джем-сейшени або просто спілкуватися з друзями.

Реклама:

Представники Instagram вважають, що прямі трансляції з великою кількістю  учасників дозволять залучити ширшу аудиторію, оскільки їх будуть бачити передплатники всіх ведучих ефіру.

Щоб створити "кімнату", варто натиснути кнопку прямого ефіру, ввести назву і додати учасників - або всіх відразу, або за необхідності під час трансляції.

Зазначається, що серед можливих способів монетизації - проведення акцій зі збору коштів і продаж спеціальних значків підтримки.

Нагадаємо:

Нова соціальна мережа аудіоспілкування Clubhouse стрімко набирає популярність у світі. За пів місяця кількість її користувачів зросла у 2 з гаком рази, досягнувши 8,1 мільйона.

Читайте також: Запрошення до цієї соцмережі продавали на eBay за 1000 доларів. Чому Clubhouse такий популярний

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: