Колесніков заперечує продаж агробізнесу

Четвер, 22 березня 2018, 14:45
 

Співвласник найбільшого в Україні свинарського підприємства АПК-Інвест, співголова партії Опозиційний блок, колишній віце-прем'єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков спростував інформацію про можливий продаж підприємства.

Про це повідомляє Liga.net.

 "Ця інформація не відповідає дійсності. Антимонопольний, швидше за все, отримав документи про реструктуризацію, і оприлюднив її", - сказав Колесніков.

За його словами, продавати компанію він не збирається, як і залучати нових акціонерів.

Реклама:

"Ми не плануємо нічого продавати, більш того, ми будемо розширюватися", - сказав Колесніков, уточнивши, що в найближчі роки має намір збільшити поголів'я свиней з 570 тис голів до 1 млн голів.

За збільшенням поголів'я, каже Колесніков, незабаром буде й розширення земельного банку. За словами Колесникова, в 2018 році інвестиції в розвиток бізнесу складуть 330 млн гривень.

Також Колесніков повідомив, що зараз 98% акцій володіє він з дружиною, ще 2% - у народного депутата Дениса Омеляновича.

АПК-Інвест - вертикально інтегрована агропромислова компанія з повним замкнутим циклом виробництва охолодженої свинини: від вирощування зернових і виготовлення комбікормів - до виробництва та реалізації м'ясної продукції.

На ринку компанія представлена ​​продукцією ТМ "М'ясна весна".

АПК-Інвест в 2016 р отримав чистий прибуток у розмірі 252,5 млн гривень, що в 3,9 рази більше, ніж роком раніше. Виручка за цей період зросла на 4,7% - до 1,932 млрд гривень.

Раніше повідомлялося, що співголова партії "Опозиційний блок", колишній віце-прем'єр - міністр інфраструктури Борис Колесніков і його дружина Світлана планують поділитися контролем над одним з найбільших виробників свинини в Україні - ПрАТ "АПК-Інвест".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: