OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 29 вересня 2017, 21:00

Про "Нафтогаз", про дороги, про опалювальний сезон, про RAB-тарифи, про вугілля, про голову НБУ, про гроші Світового банку, про опалювальний сезон.

Про "Нафтогаз". НАК створив нову структуру - ТОВ "Газопостачальна компанія" Нафтогаз України", основним видом діяльності якої стане продаж газу населенню.

Про Коломойського. Печерський райсуд Києва заарештував майно Орджонікідзевського гірничо-збагачувального комбінату, Нікопольського заводу феросплавів, Марганецького гірничо-збагачувального комбінату і "Дніпроазоту".

Про дороги. У 2016 році Україна посіла 137-е місце зі 144 країн світу за якістю дорожнього покриття.

Реклама:

Про опалювальний сезон. Голова Нацкомісії з регулювання електроенергетики Дмитро Вовк називає критичною ситуацію з забезпеченням газом об'єктів теплової енергетики.

Про RAB-тарифи. Імовірність переведення обленерго на стимулююче регулювання до втрати Національною комісією, що здійснює держрегулювання в сфері енергетики кворуму, є надзвичайно низькою.

Про гроші Світового банку. Міністерству фінансів необхідно вирішити проблему повернення коштів Світового Банку з ліквідованих банків.

Про вугілля. Росія допомагає проросійським бойовикам на Донбасі продавати на міжнародних ринках вугілля з захоплених українських шахт.

Про голову НБУ. Президент Петро Порошенко має намір запропонувати Раді призначити головою НБУ першого заступника голови НБУ Якова Смолія.

Ви хочете дізнатися більше?

Таємне стане явним: в Україну йде "відкритий банкінг"

Фінансова установа розкрила свої банківські дані і пообіцяла 10 тис дол стартапам, які зможуть навчитися заробляти на них гроші. Що це означає?
Як переселенець з Донецька став місцевим куркулем
Тридцятирічний журналіст віднедавна став ще й фермером, вигравши грант від облдержадміністрації. Депутати районної ради, більшість з яких є місцевими фермерами, зустріли ідею в штики. Як вдалося зламати їх опір?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!