OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 13 вересня 2017, 21:00

Головні економічні новини середи, 13 вересня.

Про iPhone. Компанія Apple представила новий телефон iPhone X, який значно відрізняється від всіх попередніх розробок компанії.

Про борги. НАК "Нафтогаз України" спише і реструктуризує заборгованість за використаний газ 65 підприємствам теплоенергетики.

Про вугілля. В порту Південний пришвартувалося судно Ocean Ambitious з 62 тисячами тонн енергетичного вугілля з США для ТЕС Центренерго.

Реклама:

Про Коломойського. Суд наклав арешт на будівлю заводу "Біола", будівлю, яку орендує телерадіокомпанія "Студія 1+1", а також літак Boeing у справі розкрадання коштів із Приватбанку.

Про Укрспирт. Кабінет Міністрів призначив Юрія Лучечка новим тимчасово виконуючим обов'язки директора державного підприємства "Укрспирт".

Про Ryanair. У міжнародному аеропорту Київ (Жуляни) впевнені, що лоукостер Ryanair буде літати до них.

Про УЗ. Кабінет міністрів затвердив консолідований фінансовий план ПАТ "Укрзалізниця" на 2017 рік з показником чистого прибутку в обсязі 62,9 мільйона гривень.

Про ДПЗКУ. Кабінет міністрів на засіданні 13 вересня призначив головою правління Державної продовольчої зернової корпорації Дмитра Гавриша.

Текст дня

9 українських стартапів у сфері чистих технологій

Зубна щітка з паперу, безкоштовні зарядки для електромобілів, ферми для вирощування овочів на даху та системи для повторного використання технічної води — все це українські стартапи у сфері чистих технологій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!