Омелян розповів, на яких умовах живе в новому будинку

Середа, 13 вересня 2017, 16:20

Міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів, що оформив з дружиною оренду котеджу під Києвом у родичів дружини.  

Раніше журналіста Наталія Седлецька написала у Facebook, що в мережі з'явилася інформація про оренду родиною Омеляна елітного котеджу у своєї родички в селі Іванковичі під Києвом.

Вона розповіла, що "наразі немає доказів явного порушення".

Реклама:

"Будинок взятий в оренду 12.06.2017, а отже формально задекларувати це міністр мав вже в наступній декларації у 2018 році. По-друге, будинок оформлений на племінницю дружини міністра, батьки якої доволі заможні люди - їхній значно більший маєток знаходиться у цьому ж котеджному містечку", - написала вона.

"Тобто є вірогідність, що вони були фінансово спроможні придбати цей будинок для доньки, але оскільки вона живе закордоном - то здали його в оренду родичам (тобто міністру та його дружині)", - додала Седлецька.

Сам Омелян на своїй сторінці у Facebook пояснив, що за час його перебування на посаді Міністра інфраструктури ніякої нової нерухомості придбано не було. Будинок в селі Іванковичі його дружина орендує з червня цього року.

"Договір оренди є. Причому, спеціально уклали, щоб потім не говорили, що безкоштовно живуть у родичів. Всі дані щодо цього буде відображено у декларації за 2017 рік, яка подається у 2018 році. Ніяких порушень з мого боку немає: ані порушень Закону, ані морально-етичних норм", - написав міністр.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!