OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 8 серпня 2017, 20:00

Головні економічні новини вівторка, 8 серпня.

НафтогазVSГазпром. НАК збільшить позов в Стокгольмському арбітражі до "Газпрому" по транзитному контракту з 13 мільярдів доларів ще на 5 мільярдів доларів.

Про Фірташа. Господарський суд Києва прийняв до розгляду заяву ПАТ "Укртрансгаз" про порушення справи про банкрутство ПрАТ "Укргаз-енерго".

Про Укртрансгаз. Наглядова рада НАК "Нафтогаз Україна" погодила обрання Павела Юзефа Станчака на посаду президента ПАТ "Укртрансгаз".

Реклама:

Про банки. Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив законність рішень Національного банку про виведення ПАТ "Банк "Михайлівський" з ринку.

Про "Нафтогаз". НАК просить суд відкрити справу про банкрутство "Енергомашспецсталі", яка входить у машинобудівний дивізіон російського держконцерну "Росатом" - "Атоменергомаш".

Про хакерів. Офіційний сайт "Укрпошти" другу добу піддається атаці хакерів.

Про Крим. Міжнародний арбітражний суд почав розгляд позову НАК "Нафтогаз України" і 6 її дочірніх компаній проти Росії щодо відшкодування збитків, завданих незаконним захопленням Росією активів групи в Криму.

Про електронні послуги. В Україні до кінця року запрацюють сервіси, що дозволятимуть одружитися онлайн і так само зареєструвати дітей.

Текст дня.

Ставки зроблені. Яке майбутнє чекає на "Північний потік 2" і що робити Україні

Київ та його партнери з ЄС прагнуть зупинити будівництво газопроводу "Північний потік 2", який збільшить частку російського газу в Європі до 80%. Чи зможуть вони переконати Німеччину та Австрію — основних лобістів проекту?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!