Поліція проводить обшуки у керівників "Банку Михайлівський"

П'ятниця, 12 серпня 2016, 16:02

Слідчі Головного управління національної поліції Києва проводять обшуки у керівників банку "Михайлівський", які підозрюються в розкраданні 1,5 млрд гривень.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко.

"В даний час слідчими Главку поліції Києва проводиться два десятки обшуків у перших керівників "Банку Михайлівський", які підозрюються в розкраданні 1,5 млрд гривень і доведенні банку до банкрутства", - повідомив Крищенко.

"Уже вилучили золото, гроші і - найголовніше - заховані документи і печатки. Одному фігуранту вже пред'явили підозру і він "поїхав" в ізолятор", - написав він.

Реклама:

Нагадаємо, 23 травня правління Національного банку прийняло рішення про віднесення ПАО "Банк Михайлівський" до категорії неплатоспроможних.

Детальніше про те, що сталося з банком "Михайлівський" можна почитати в матеріалі "Економічної правди".

Станом на ранок 20 липня вкладники неплатоспроможного ПАТ "Банк Михайлівський" у рамках виплати Фондом гарантованої суми відшкодуванняотримали 335 млн гривень, що становить третину від загальної обсягу запланованих виплат.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: