Роллінс: Центральний апарат "Укрнафти" скоротили на 20%

Понеділок, 18 липня 2016, 15:38

Процес реструктуризації центрального апарату ПАТ "Укрнафта" успішно завершено.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, у процесі реструктуризації спростили структуру центрального апарату - скоротили в два рази кількість управлінських рівнів, чітко зафіксували функціональний розподіл і персональну відповідальність, усунули дублювання функцій і ліквідували інститут заступників.

"Зміни торкнулися всіх підрозділів і впроваджувалися за єдиними правилами і стандартами. При розробці організаційного дизайну були використані кращі світові практики індустрії", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Крім виконання основних цілей проекту, у процесі реструктуризації на 20% була оптимізована чисельність персоналу центрального апарату. При цьому ми забезпечили індивідуальний підхід до кожного співробітника і виплату гідної компенсації в повній відповідності з українським законодавством і Колективним договором.

"Я вірю, що реформи дозволять "Укрнафті" стати сильним гравцем на ринку нафти і газу України - конкурентною компанією і гідним роботодавцем для своїх співробітників. Ми почали з реструктуризації центрального апарату управління. За два місяці ми оновили структуру, тепер вона повною мірою відповідає стратегії компанії і кращим світовим практикам, - зазначив голова правління Марк Роллінс.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: