"Укроборонпром" у Франції вперше показав вітчизняні безпілотники

Вівторок, 14 червня 2016, 20:53

Державний концерн "Укроборонпром" вперше на французькій виставці EUROSATORY демонструє вітчизняні безпілотні літальні апарати.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Укроборонпром" оснащує українську армію сучасним озброєнням та військовою технікою. Вітчизняні БПЛА, що представлені на міжнародній виставці EUROSATORY, – яскравий приклад прогресу українського ОПК", – заявив заступник генерального директора із зовнішньоекономічної діяльності Концерну Денис Гурак.

 

Представлені безпілотні літальні апарати є засобом розвідки та  високоточного визначення координат цілі, працюють у складі  систем керування боєм та управління вогнем артилерії.

Реклама:
 

Вітчизняні БПЛА розвивають швидкість понад 100 км/год, мають тривалість польоту до 12 годин та працюють на висоті 2 км.

 

Нагадаємо, що ДК "Укроборонпром" створив у своїй структурі літакобудівний кластер - Українську авіабудівну корпорацію.

Концерн консолідує усі авіабудівні потужності країни, фундаментом яких стане ДП "Антонов". Саме на цьому підприємстві вже відбувається розробка потужних вітчизняних БПЛА та безпілотних авіаційних комплексів.

Eurosatory-2016 - найбільша міжнародна виставка, присвячена питанням безпеки і оборони та пов’язаних з цією сферою передових технологій. Eurosatory проводиться під патронажем Міністерства оборони Франції з 1967 року з періодичністю раз на 2 роки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!