"Укрпошта" збільшила чистий прибуток в три рази

Вівторок, 10 травня 2016, 17:43

Чистий прибуток "Укрпошта" в січні-березні збільшилася на 20% в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року - до 15,2 млн грн, що втричі більше від запланованого показника.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби підприємства.

Загальна сума доходів "Укрпошти" за січень-березень становила більше 1 млрд грн, однак порівняльні показники в повідомленні не наводяться.

В основному дохід зріс завдяки збільшенню попиту на поштові послуги з пересилання поштової кореспонденції і дрібних пакетів (на 20% більше, ніж за аналогічний період минулого року), посилок (на 14% більше), передплати періодичних видань (на 36% більше), оплату різних платежів (на 30% більше) та інших послуг.

Реклама:

Підприємство також зазначає, що не має заборгованості по виплаті заробітної плати та по платежах до бюджетів та державних цільових фондів.

Так, середньомісячна заробітна плата одного штатного працівника за січень-березень 2016 року зросла до 2,361 тис. грн, що на 23,1% більше в порівнянні з першим кварталом 2015 року.

"За оперативними даними, в квітні доходи складуть 374,3 млн грн, що на 43,1 млн грн більше в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року", - сказав в.о. генерального директора "Укрпошти" Ігор Ткачук.

Нагадаємо, 20 квітня Кабінет міністрів призначив генеральним директором "Укрпошти" американського офісу міжнародної аудиторської компанії KPMG Ігоря Смілянського.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: