Apple дозволила фанатам заздалегідь оплачувати майбутні iPhone

П'ятниця, 11 вересня 2015, 13:22

Компанія Apple надала шанувальникам iPhone нову можливість отримати нову модель замість старої, оформивши місячну підписку за програмою iPhone Upgrade.

Послуга була анонсована на презентації iPhone 6s і iPhone 6s Plus в Сан-Франциско.

Кожен покупець iPhone, бажаючий зробити апгрейд одночасно з виходом нової моделі може підписати контракт, в рамках якого він зобов'язується виплачувати як мінімум 32 долара щомісяця.

У підсумку він зможе не пропустити жодного поновлення і наступного року отримає iPhone нового покоління відразу після релізу.

Реклама:

Послуга доступна поки що тільки на території США, але незабаром її географія буде розширена.

Заплативши 32 долара за перший місяць, користувач отримає в своє розпорядження iPhone 6s базової версії на 16 ГБ. Для 64-гігабайтної модифікації сума щомісячного внеску становитиме 36,58 долара, для 128-гігабайтної - 40,75 долара.

Для iPhone 6s Plus вартість передплати на 4 долари вище - 36,58 долари, 40,75 долари і 44,91 долари відповідно. Через 12 місяців iPhone можна буде поміняти на новий.

Дія підписки розрахована на 24 місяці. При отриманні нового iPhone користувач може за бажанням оновити її терміни. Також в підписку входить розширений пакет послуг гарантійного сервісу AppleCare+.

macdigger.ru

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!