Пенсійний фонд знову віддав 3 мільйони на модернізацію ПЗ

Неділя, 25 травня 2014, 10:33

Пенсійний фонд уклав угоди з ТОВ "Юнітех+" на супроводження й модернізацію програмного забезпечення на загальну суму 2,73 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, з цієї суми 1,75 мільйона гривень піде на супроводження програмного забезпечення обліку сплати страхових внесків в ПФУ (скорочено ОССВ), решта 0,98 мільйона гривень - на модернізацію прикладних підсистем цього ж софту.

Обидва тендери провели за неконкурентною процедурою "у одного учасника", оскільки "Юнітех+" володіє авторськими майновими правами на програмне забезпечення ОССВ.

Реклама:

Загалом компанія почала отримувати держзамовлення наприкінці 2010 р., при чому жодного разу не вигравала відкритих торгів, а всі підряди отримувала по угоді з одним учасником. Так за цей час фірма назбирала замовлень на 26,53 мільйона гривень - при чому всі від Пенсійного фонду.

Власниками фірми "Юнітех+" є Валерій Баталінський, Олег Смоляр та Роман Штогрін. Усі троє також є співвласниками "Юнітех Софт", а Баталінський раніше також був співвласником "Юнітех + ЛТД".

Як повідомлялося, 22 травня 2014 року пенсійний фонд уклав угоди з ТОВ "НВП "Медирент" на послуги консультування і розробки систем і програмного забезпечення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!