HTC офіційно представила One mini 2

П'ятниця, 16 травня 2014, 14:38

Тайванський виробник смартфонів HTC анонсував зменшену версію флагманської моделі One M8.

Про це передає "3DNews".

У порівнянні з попередником пристрій підріс в розмірах і отримав оновлений дизайн.

HTC One mini 2 володіє 4,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1280x720 пікселів (326 ppi), тоді як в One mini передбачений 4,3-дюймовий HD-екран.

Реклама:
 

Фізичні розміри гаджета, одягненого в металевий корпус, збільшилися до 137x65x10, 6 мм при масі в 137 грамів.
 
"Під капотом" HTC One mini 2 знаходиться чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon 400, що працює на тактовій частоті 1,2 ГГц. Роботу чіпа доповнюють 1 Гбайт оперативної пам'яті і графічний прискорювач Adreno 305.

 

Розмір вбудованого флеш-накопичувача становить ті ж 16 Гбайт, що і у першого покоління One mini, але тепер з'явився довгоочікуваний слот для карт пам'яті microSD.

Максимальний обсяг змінних накопичувачів дорівнює 128 Гбайт.
 
У новому апараті тайванські розробники відмовилися від фірмової камери UltraPixel на користь звичайного 13-мегапиксельного модуля з діафрагмою f/2,2.

Фронтальна камера з 5-мегапіксельною матрицею підтримує запис відео у форматі Full HD і дозволить створювати якісні селф-знімки.

 

В якості програмної основи фігурує операційна система Android 4.4 KitKat з оновленим фірмовим інтерфейсом HTC Sense 6.0.

Набір комунікаційних можливостей HTC One mini 2 включає підтримку LTE, GPS і ГЛОНАСС, NFC, Bluetooth і дводіапазонного Wi-Fi 802.1n.

Смартфон живиться від акумуляторної батареї ємністю 2100 мА • год (на 300 мА • рік більше, ніж у попередника), яка зможе забезпечити автономною роботою протягом 16 годин в режимі розмови в мережах 3G.
 
Модель HTC One Mini 2 буде продаватися в трьох кольорах корпусу на вибір: сірому (Gunmetal Gray), сріблястому (Glacial Silver) і золотистому (Amber Gold). Продажі в Європі та Азії почнуться в червні 2014 року. Вартість телефону на даний момент не називається.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: