"Метінвест" за рік збільшив виручку до 12,8 мільярда

Понеділок, 17 березня 2014, 18:54

У 2013 році консолідована виручка компанії "Метінвест" зросла на 238 мільйонів доларів у порівнянні з 2012 роком до 12,807 мільярда доларів.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Як наголошується, виручка Металургійного дивізіону включає продажу металургійної та коксохімічної продукції. У 2013 році виручка від їх реалізації зросла на 5% до 9,727 млрд ​​доларів, з яких продажі металургійної продукції становили 94%.

"Незважаючи на падіння середніх цін на сталь і більш низькі обсяги продажу трубної продукції, зростання обсягів продажу чавуну, плоского і довгого прокату вплинуло на збільшення виручки дивізіону", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

У 2013 році виручка від продажів готової продукції знизилася на 12% до 5,803 млрд доларів. Це пояснюється головним чином зниженням середніх цін на плоский, довгий прокат і трубну продукцію, а також скороченням обсягів реалізації трубної продукції.

Група "Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, що управляє кожною ланкою у виробничому ланцюзі створення вартості, від видобутку залізорудної сировини і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової металопродукції.

Основними акціонерами Компанії METINVEST BV є група бізнесмена Ріната Ахметова СКМ (71,25%) і Група СМАРТ Вадима Новинського (23,75%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: