Фонд соцстраху купив у Колеснікова новорічних цукерок на 105 мільйонів

Понеділок, 2 грудня 2013, 09:01

Виконавча дирекція Фонду соцстрахування за результатами тендеру уклала угоду з ПрАТ "Виробниче об’єднання "Конті" на закупівлю дитячих новорічних подарунків.

Про це пишуть "Наші гроші" із посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становить 104,85 мільйона гривень.

Як зазначається, товар треба доставити в усі регіональні відділення Фонду до 20 грудня 2013 року.

Реклама:

Згідно з техзавданням у подарунковому наборі вагою не менше 450 грам мають бути вітальна листівка від Фонду і солодощі: шоколадний батончик, плитка шоколаду, медаль або фігурка Діда Мороза, Снігуроньки, звірят тощо, а також цукерки, карамель, печиво, вафлі, ін. Аналогічні набори Фонд замовляв і минулого року.

Дитячий новорічний подарунок за складом, упаковкою та її дизайном виготовляється виключно для Фонду, пише видання.

Нагадаємо, що цього року дирекція Фонду соцстрахування вже традиційно двічі (у вересні і жовтні) скасувала тендери на закупівлю новорічних солодощів через недостатню для проведення відкритих торгів кількість учасників - заяву на участь подало тільки ПрАТ "Виробниче об’єднання "Конті" Бориса Колеснікова.

Тендери на придбання таких подарункових наборів Фонд соцстраху проводить щороку, і починаючи з 2010 р. їх щоразу виграє саме фірма "Конті".

При цьому останні три роки закупівлі проходять за однією і тою ж схемою: відкриті торги двічі оголошували і двічі скасовували, оскільки взяти участь у них виявляла бажання тільки одна компанія, "Конті", з якою потім і підписували договір по неконкурентній процедурі "закупівля у одного учасника".

Як відомо, група "Конті" заснована в 1997 році. До складу групи входить ПрАТ "Виробниче об'єднання "Конті" і ЗАТ "Конті -Рус". Основними виробничими активами є Донецька, Костянтинівська, Горлівська кондитерські фабрики (Україна) і дві фабрики в Курську (Росія). Основні торгові марки - Amour, Bonjour,  СуперКонтік , "Беліссімо" , "Мелодика" , BisKonti , "Джек".

Основним бенефіціаром "Конті" є Борис Колесніков.

За даними ЗМІ, серед міноритарних акціонерів компанії сім'я Такташевих, Юрій Чертков, В'ячеслав Ляшко, а також Ігор Ахметов та Сергій Кий.

Раніше, Forbs повідомляв, що група "Конті" виставлена ​​на продаж за 1 млрд доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: