У Прасолова створили робочу групу для розвитку експорту

Четвер, 13 червня 2013, 16:55

Мінекономрозвитку та Торгово-промислова палата (ТПП) створили робочу групу для розвитку експорту.

Про це заявив міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов, передають "Українські новини".

"Ми активізували роботу з ТПП, у зв'язку з приходом нового керівництва, тут наші завдання збігаються, оскільки одне із завдань міністерства... максимально сприяти експорту наших товарів і послуг. Ми найближчим часом підпишемо робочий документ і спробуємо дати нове життя зовнішньоекономічній діяльності нашої держави, тому що Україна повинна бути сильною і процвітаючою", - заявив Прасолов.

Міністр закликав українські ділові кола проявляти свою зацікавленість і висловлювати своє бачення шляхів реалізації поставлених президентом і урядом завдань щодо вдосконалення сфери зовнішньоекономічної діяльності.

Реклама:

Він запевнив, що всі пропозиції будуть ретельно вивчені і використані при підготовці відповідних рішень Мінекономрозвитку і уряду.

В даний момент також розглядається створення постійно діючої робочої групи для оперативного вирішення питань співробітництва та координації діяльності з низки питань, в яких існує взаємний інтерес сторін.

Як повідомлялося, у Мінекономрозвитку нещодавно повідомили, що падіння ВВП України в першому кварталі 2013 року на 1,1% пояснюється зниженням експорту на 6,8%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: