На Україну чекає літо для підприємців – Бізнес табір "Made in Ukraine" ®

Середа, 12 червня 2013, 10:10

З 1 по 7 липня в курорті Буковель відбудеться унікальна подія - другий Бізнес табір "Made in Ukraine", організатором якого традиційно виступає Центр підприємництва "Startup Ukraine".

 

Бізнес табір "Made in Ukraine"- це незвичайна форма інтенсивного навчання, спілкування з однодумцями, роботи над кейсами, а, головне, прекрасна альтернатива традиційному відпочинку. Тренінг допоможе знайти ідеї для власного бізнесу, отримати практичні знання від успішних бізнесменів країни, одержати досвід з розробки власних проектів, реально розвинути лідерські навички та звички та вийти за рамки звичної картини світу.

Цього разу Бізнес табір стане місцем зустрічі 200 щасливих учасників, 12 легенд українського бізнесу, 10 менторів і місцем народження 10 нових бізнесів. Всі бажаючі взяти участь у проекті проведуть тиждень у Буковелі, щоб пройти практичний бізнес-курс, отримати знання і натхнення реалізувати свої ідеї.  

Серед спікерів та тренерів табору - найбільш успішні підприємці України в сфері туризму, ресторанного бізнесу, роздрібної торгівлі, рекламних та маркетингових агентств: Андрій Федорів, Діма Борисов, Максим Храмов, Єгор Анчишкін та інші.

Реклама:

Подія стане цікавою для власників малого та середнього бізнесу, керівників відділів маркетингу, директорів з питань розвитку бізнесу, бізнесменів-початківців, лідерів і активних людей, які прагнуть до змін у своєму житті.

Спеціальна пропозиція від гостинного партнера бізнес табору - туристичного комплексу "Буковель". Автори найцікавішого проекту пов'язаного з діяльністю курорту отримають можливість для його впровадження та реалізації. Усім іншим - заохочувальні призи та подарунки.

Відео Бізнес табору 2012 року:

http://www.youtube.com/watch?v=ygcBER8Gi8A&feature=share&list=PLd1lrZgduNeNLf1lO2WrmKBPQkc9oGsbd

Реєстрація на подію триває!

За подальшою інформацією прохання звертатися до Координатора проекта Надії Неходи

тел. (068) 467 76 47

адреса: вул. Московська 27, 5 поверх

e-mail: office@startupukraine.com

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!