"Гаврилівські курчата" спростовують заяви Росії про бактерії

Вівторок, 19 лютого 2013, 19:19

ТОВ "Комплекс Агромарс" спростовує звинувачення Россільгоспнагляду у невідповідності нормам безпеки партії продукції підприємства, ввезеної в РФ.

Про це йдеться в повідомленні "Комплексу Агромарс", передає "Інтерфакс-Україна".

"Згідно з актами про повернення вантажу, які були надані Россільгоспнагляду у Воронезькій області, причиною повернення послужило наступне порушення:" На вторинній упаковці (картонні коробки) маркувальна етикетка наклеїна таким чином, що розкриття упаковки можливо без порушення цілісності маркувальної етикетки", - йдеться в повідомленні.

Компанія запевняє, що ніяких інших порушень російське відомство не виявило.

Реклама:

"Комплекс Агромарс" відзначає, що за висновком випробувального центру Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи України, партія м'яса птиці, відправлена ​​в Росію 23 січня 2013 року, відповідала вимогам безпеки.

Нагадаємо, Россільгоспнагляд 18 лютого заявив про рішення повернути 40 тонн м'яса птиці українському виробникові ТОВ "Комплекс Агромарс" через десятикратного перевищення в ньому допустимої кількості мікроорганізмів і бактерій.

Як повідомлялося, Россільгоспнагляд у вересні 2012 року вводив режимпосиленого лабораторного контролю за показниками безпеки поставок харчової продукції ТОВ "Комплекс "Агромарс" з причини виявлення сальмонели в партії м'яса птиці. За даними компанії, в жовтні того ж року цей режим був знятий.

"Комплекс Агромарс" (ТМ "Гаврилівські курчата") є вертикально інтегрованою холдинговою компанією, діяльність якої охоплює всі етапи виробництва від вирощування зернових культур, виготовлення комбікормів, вирощування племінної та бройлерної птиці, до переробки м'яса та його реалізації через власну франчайзингову мережу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: