Через "АероСвіт" постраждали десятки туристів з Росії

Середа, 9 січня 2013, 09:54

Кілька десятків російських туристів не зможуть вилетіти стикувальними рейсами української авіакомпанії "АероСвіт" через Київ з Будапешта до Москви.

Про це йдеться у повідомленні Російського союзу туріндустрії, передає "Інтерфакс".

Як пояснила прес-секретар союзу Ірина Тюріна, у одного з російських туроператорів на новорічні свята були заплановані дві туристичні програми на базі рейсів "АероСвіту" в Будапешт.

"Перша програма на 29 грудня - 5 січня пройшла без будь-яких проблем, друга, із заїздом 2 січня, розпочалася також нормально. Зворотні вильоти 5 і 6 січня проходили в звичайному порядку, а 7 січня ввечері почалися складнощі. 8 січня ми змогли відправити додому 12 людей - рейсами інших компаній і на поїзді", - розповів представник туркомпанії.

Реклама:

За його словами, в готелях Будапешта залишається ще 35 клієнтів туроператора, яких компанія планує відправити додому за свій рахунок в найближчі дні.

8 січня через скасування рейсів "АероСвіту" з Тель-Авіва не змогли вилетіти близько 30 росіян.

Оскільки вони були самостійними мандрівниками, їм самим довелося вирішувати питання про повернення на батьківщину рейсами інших авіакомпаній.

Як повідомлялося, через затримки рейсів авіакомпанії "АероСвіт" сотні українців в ряді країн світу не змогли вчасно повернутися в Україну.

Раніше госпсуд Київської області, розглянувши заяву від ПрАТ "Авіакомпанія "АероСвіт" про банкрутство, почав провадження у справі про банкрутство авіакомпанії.

Як відомо, власники "Донбасаеро" також планують розпочати процедуру банкрутства авіакомпанії

Нагадаємо, авіакомпанії "АероСвіт", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа" об'єднані в альянс Українська авіаційна група, яка контролюється групою Приват Ігоря Коломойського.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!