"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Донбасаеро" Коломойського готують до банкрутства - ЗМІ

Середа, 19 грудня 2012, 15:22

Власники "Донбасаеро" планують розпочати процедуру банкрутства авіакомпанії.

Про це повідомила начальник юридичного відділу "Донбасаеро" Юлія Мейская, передає "ЛІГАБізнесІнформ".

"Я не можу підтвердити терміни, але такі плани (щодо банкрутства) у власників є", - заявила Мейская. Більш докладні коментарі в авіакомпанії давати відмовилися.

"Раніше, редактор сайту donbass.ua Ганна Молчанова повідомила на своїй сторінці в Facebook, про те, що Донбасаеро почала процедуру банкрутства - вже є відповідний наказ гендиректора Олега Новікова. За інформацією Ганни Молчанової до 20 березня буде скорочений весь персонал авіакомпанії. Отримати коментарі Олега Новікова не вдалося: у приймальні гендиректора повідомили, що він перебуває у відрядженні", - пише видання.

Реклама:

За даними ЗМІ, авіакомпанія Донбасаеро, що входить до складу альянсу Українська авіаційна група (поряд з авіакомпаніями "АероСвіт", "Дніпроавіа" і "Windrose") бізнесмена Ігоря Коломойського, є збитковою. Збиток за підсумками першого півріччя 2012-го року склав 47,5 млн гривень.

Нагадаємо, раніше УАГ приступив до перерозподілу функцій між авіакомпаніями групи. Внутрішні рейси авіакомпанії Дніпроавіа і Донбасаеро були переведені під коди "АероСвіту".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: