Прокуратура Києва вихваляється "затриманими" корупціонерами

Середа, 2 січня 2013, 13:20

У 2012 році правоохоронні органи Києва направили до суду 111 кримінальну справу про злочини з ознаками корупції.

Про це йдеться в повідомленні прокуратури міста Києва.

Як повідомив прокурор Києва Микола Бескишкий, за результатами їх судового розгляду до кримінальної та адміністративної відповідальності вже притягнуто 185 корупціонерів.

"У минулому році за скоєння адміністративно-караної корупції судами до відповідальності притягнуто двох державних службовців 2-ї і 3-ї категорії. Це посадові особи керівного складу Мінагропроду, а також Госветеринарної та фітосанітарної служби", - сказав він.

Реклама:

Крім того, за словами прокурора, завдяки взаємодії прокуратури і СБУ в минулому році до суду направлено дві резонансні кримінальні справи стосовно посадових осіб Академії педагогічних наук та Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

 "На сьогодні в суді слухається кримінальна справа відносно посадових осіб Інституту педагогіки Академії педагогічних наук, які вимагали 11 млн доларів за оренду і подальшу приватизацію нежитлової споруди в центрі Києва", - зазначив Бескишкий.

За його словами, триває судовий розгляд кримінальної справи відносно одного з керівників апарату Нацради з питань телебачення і радіомовлення, який отримав 40 тис гривень і обіцяв посприяти у видачі комерційному підприємству ліцензії провайдера програмної послуги ", - зазначив прокурор.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: