Івано-Франківська область виділить 72,2 мільйона на екстрену медичну допомогу

Четвер, 20 грудня 2012, 18:04

Івано-Франківська область планує направити 72,2 млн гривень на організацію та надання екстреної медичної допомоги жителям області в 2013 році.

Про це повідомила начальник фінансового управління Івано-Франківської обладміністрації Галина Карп, передає "Інтерфакс-Україна".

"У 2013 році екстрена медична допомога переходить на фінансування до обласного бюджету. З цією метою будуть надані субвенції районним бюджетам на 72,2 млн гривень", - зазначила Карп.

Для організації та надання екстреної медичної допомоги пацієнтам та постраждалим, які в невідкладному стані, в області мають намір створити комунальний заклад "Івано-Франківський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Реклама:

У його структуру, зокрема, увійдуть оперативно-диспетчерська служба, відділи виїзної консультативної меддопомоги, навчально-тренувальний відділ, телеметричний центр, відділення швидкої медичної допомоги, а також Івано-Франківська, Коломийська, Калуська, Надвірнянська, Долинська та Косівська станції швидкої медичної допомоги .

Статут комунального центру Івано-Франківська облрада планує затвердити 28 грудня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: