"Альтком" знову заробить сотні мільйонів на миколаївських дорогах

П'ятниця, 14 грудня 2012, 10:29

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області 27 листопада за результатами тендеру уклала низку угод на поточний ремонт 17,70 км автомобільної дороги державного значення Р-06 Ульяновка – Миколаїв загальною вартістю 159,71 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається у повідомленні, більшу частину виділеної суми отримає корпорація "Будівельників автомобільних доріг та транспортних споруд "Альтком".

За 125,09 млн гривень фірма повинна відремонтувати 11,53 км дороги. Таким чином ремонт обійдеться по ціні 10,85 млн гривень/км.

Реклама:

"Власниками "Альткому" називають донецьких бізнесменів Олександра Тисленка та Сергія Павлічева. Неофіційно "Альтком" приписують до сфери впливу Бориса Колеснікова. З моменту призначення Колеснікова віце-прем’єр-міністром з питань Євро-2012 кількість державних замовлень для "Альткому" зросла в декілька разів. За чотири останні роки  отримала підрядів на загальну суму 12,97 млрд гривень", - йдеться у  повідомленні.

Решту 34,62 млн гривень  на ремонт 6,17 км траси отримало ПП "Євродор" одесита Артура Асланяна. Ремонт коштуватиме 5,61 млн гривень/км. За останні півтора роки компанія отримала підрядів на 100,26 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!