Азаров впевнений, що в Україні зростає внутрішній товарообіг

Середа, 24 жовтня 2012, 13:35

Третій рік поспіль в країні значно зростає внутрішній товарообіг (з початку поточного року – на 20%).

Про це заявив прем'єр-міністр  Микола Азаров на засіданні Кабміну, передає сайт уряду.

"Це свідчить про стале зростання купівельної спроможності громадян і про правильність курсу на розвиток саме внутрішнього споживання,  і притому вітчизняних товарів", - наголосив Азаров.

При цьому він підкреслив, що цього уряду вдалося досягти в умовах, коли - у світі, у більшості європейських країн - відбувається фінансово-економічна криза.

Реклама:

"В багатьох країнах про зростання взагалі забули. Натомість падає виробництво, росте безробіття, реально скорочуються соціальні гарантії, - сказав Микола Азаров. – Це очевидні факти,яких не хочуть бачити наші опоненти. Але не можна ігнорувати того, на якому тлі,  на  яких умовах ми продовжуємо підтримувати економічне зростання,  продовжуємо адміністративну реформу, дерегуляцію економіки, які насправді дають позитивні результати".

Нагадаємо, колишній міністр праці та соцполітики Людмила Денисова заявила, що влада приховує реальний рівень безробіття, адже зараз в Україні 2 мільйони безробітних.

Як повідомлялося, за даними Держстату, на 1 жовтня 2012 року в Державній службі зайнятості було зареєстровано 416 тис безробітних.

 

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!