Податківці викрили "м’ясну" аферу на 24 мільйони гривень

Вівторок, 24 липня 2012, 12:47

Наприкінці червня слідчим відділом Податкової інспекції Вишгородського району Київської області було порушено кримінальну справу за ознаками злочину стосовно директора товариства, яке займається монтажем та встановленням збірних конструкцій.

Про йдеться у повідомленні відомства.

"З’ясувалося, що бізнесмен у червні-грудні 2011 року провів досить не властиву для очолюваного ним підприємства фінансову операцію. Зокрема, підприємець перерахував сільськогосподарському підприємству, яке користується спеціальним режимом оподаткування, значну частину коштів за м’ясну продукцію", - сказано в повідомленні.

За даними податківців, гроші були отримані за виконані роботи від замовників будівельних робіт, а сума перерахованих коштів становила 23,6 млн гривень, у т.ч. ПДВ – 3,4 млн гривень.

Реклама:

"Вказана фінансова операція не мала ніякого відношення до основної діяльності монтажного підприємства – м’ясну продукцію товариство не отримувало, а переказ коштів виявися всього-на-всього звичайним "окозамилюванням" задля створення видимості здійснення фінансово-господарської операції", - заявили у Податковій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: